Ëmbëlsirë me Biskota dhe Arra ( Nuts and Almond Cake Easy Recipe )Rrepsisht ndalohet kopjimi i videos !
Homemade Recipes ju prezanton me recetën e rradhës.
Na bëni Subscribe për të na ndiqur me videot e rradhës.
Në Facebook Specialitete të ndryshme.

Subscribe: https://goo.gl/dK8HDv për të na ndjekur me recetat e rradhës.
Për më tepër video : https://goo.gl/C3u673
Facebook Specialitete të ndryshme : https://goo.gl/6Y89Yq
Like, Share and Subscribe 🙂

Ju faleminderit që na ndiqni.

You may also like...

6 Responses

  1. Roza Lejdi says:

    Woow të lumt je e mrekullushme me kto receta 😚😚😚

  2. H G says:

    Mund ti zevendsojme bademat me rrush terun

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *